shadow

Ulazna vrata

Ulazna vrata su najbitniji stilski element svake fasade i moraju zadovoljiti sve Vaše visoke zahteve. Oni moraju da apsolutno pouzdano funkcionišu, da Vas štite od vremenskih nepogoda i da pružaju najviši nivo sigurnosti. VEKA sistemi ulaznih vrata Vam ne samo zbog vrhunskog kvaliteta profila mogu pružiti sve to.
Pomoću dodatnog ojačanja, specijalnih okova i stakla se dodatno može povećati nivo sigurnosti i zaštita od provale.
Neiscrpan asortiman oblika i kombinacija vrata – individualna i po Vašoj meri – ispuniće i Vaše najviše zahteve. Jednokrilna, dvokrilna ili vrata sa više elemenata za velike kuće, klasičnog ili modernog stila, sa ispunom od sigurnosnog stakla ili kaseta, sa jednim ili više elemenata sa strane, modernih neobičnih linija ili jednostavno elegantne – VEKA sistemi ulaznih vrata su idealno rešenje za najrazličitije situacije ugradnje kako pri novogradnji tako i za renoviranje.
Vrata su sastavni dio svake kuće, poslovnog objekta, preduzeća… Ulazna vrata su najbitniji element svakog pomenutog objekta i moraju ispuniti kako zahtjevane tehničke propise, tako i Vaše estetske kriterijume. Ona moraju da apsolutno pouzdano funkcionišu, da Vas štite od vremenskih nepogoda i da pružaju najviši nivo sigurnosti. U izradi ulaznih vrata koristimo profile izradene od visoko vrijednog tvrdog PVC-a. Ovaj materijal visokog sjaja otporan je na sve vremenske uslove i UV-zrake, nudi izvrsnu toplotnu i zvučnu izolaciju. Pomoću dodatnog ojačanja, specijalnih okova i stakla se dodatno može povećati nivo sigurnosti i zaštita od provale. Neiscrpan asortiman oblika i kombinacija vrata – individualna i po Vašoj mjeri – ispuniće i Vaše najviše zahtjeve. Jednokrilna, dvokrilna ili vrata sa više elemenata za velike kuće, klasičnog ili modernog stila, sa ispunom od sigurnosnog stakla ili kaseta, sa jednim ili više elemenata sa strane, modernih neobičnih linija ili jednostavno elegantne – naši sistemi ulaznih vrata su idealno rješenje za najrazličitije situacije ugradnje kako pri novogradnji tako i kod renoviranja.
Veliki izbor dekorativnih PVC panela za vrata zadovoljiti će i najzahtjevnije kupce. Ulazna vrata proizvode se u jednokrilnoj i dvokrilnoj izvedbi. Sva naša vrata okovana su sigurnosnim bravama.
Pored ulaznih vrata iz palete proizvoda TEHNOPLAST-a d.o.o. izdvojili bi još neke proizvode koji se svrstavaju u ovu grupu:
Sobna vrata, industrijska vrata, balkonska vrata …

NAŠI PARTNERI