shadow

Roletne

VEKA roletne pružaju zaštitu od sunca, toplote i neprijatne svjetlosti, zaštitu od neželjenih pogleda i nepoželjnih gostiju. Pri niskim temperaturama zadržavaju toplotu u prostorijii, a istovremeno su i atraktivni stilski element svake fasade. VEKA paleta proizvodi sistema za roletne posjeduje različite modele i konstrukcije pogodne za ugradnju pri novogradnji, kao i pri renoviranju.
Kod kompletnih kutija za roletne su prozor, roletne i kutija jedna harmonična cjelina, a time je i njihova montaža znatno jednostavnija. Kutija i profili za roletne su napravljeni od optimalno kvalitetnog PVC materijala, otpornim na udarce i vremenske nepogode i time garantuju visok nivo stabilnosti i izdržljivost pri ekstremnim opterećenjima. Još veća stabilnost se postiže ubacivanjem metalnog ojačanja.

Kratak pregled prednosti

  • Brza i laka ugradnja zbog kompatibilnosti sistema
  • Dobro dihtovanje i besprijekorna funkcionalnost
  • Kutije za roletne sa izolacionim umetkom za otimalnu termoizolacionu vrednost: Usb = 0,85 W/m²K
  • Revizioni otvor se prema želji može postaviti unutar prostorije ili sa donje strane kutije
  • Stabilna tehnika vezivanja pomoću metalnih profila i šrafova kutije sa štokom
  • Široki izbor dimenzija visine kutije (140, 160, 180 i 210 mm) pruža mogućnost individualnog odabira visine prozora ili vrata
  • Materijal je lak za održavanje, otporan na svjetlost i vremenske nepogode i time garantuje trajan atraktivan optički izgled
  • Rukovanje po izboru sa gurtnom, šipkom ili električnim motorom
Novitet u VEKA programu za kutije za roletne je revizioni otvor sa donje strane kutije, pomoću kojeg se poslovi oko održavanja izvode brzo i lako – bez oštećenja tapeta ili zidova. Specjalni izolacioni element od poliuretanske pjene ispunjavaju očekivanja čak i preko zahtjeva koje postavljaju odredbe o uštedi energije. Kutija za roletne se može postaviti u nivou maltera ili nakon ugradnje se naknadno omalterisati.

Boje

Kutije za roletne se mogu dobiiti u svim bojama iz široke palete VEKA boja i dekora. Lamelice za roletne su dostupne u bojama iz ponude palete boja za lamelice.

NAŠI PARTNERI