shadow

Bašte

Svejedno da li se radi o zatvaranju terase, balkona ili o pokrivanju bazena, sistemi za zimske vrtove mogu se savršeno prilagoditi svakoj okolini. Prošireni prostor dnevnog boravka, zelenog i udobnog za stanovanje u svako doba godine – mnogo toga govori o zimskom vrtu.
Ugodna svjetlost praćena isto tako ugodnom toplotom i korištenje vrta u toku cijele godine poboljšava kvalitetu života. Zimski vrt je ukras Vaše kuće, povećava stambeni prostor, a vrijednost i ljepota Vašeg interijera i eksterijera dolaze do izražaja.

Ima nekoliko razloga koji idu u prilog investiranju u zimski vrt. Prošireni prostor dnevnog boravka, zelenog i udobnog za stanovanje u svako doba godine – mnogo toga govori o zimskom vrtu. Međutim, pri planiranju ipak treba uzimati u obzir više faktora: adekvatan krovni sistem i oblik krova, pravilna zaštita od sunca, dobro provjetravanje, odgovarajući prozorski sistem, adekvatno staklo i naravno odgovarajuće pripreme temeljne konstrukcije – dobra montaža pri tom, je “kruna” svega. Naša ponuda i na ovom planu ne oskudijeva: nudimo vam brzo, povoljno i kvalitetno uređenje vašeg potencijalnog prostora za vrt ili baštu.

Sa VEKA sistemom profila moguć je svaki oblik gradnje, od malih dograđenih prostora uz kuću do samostalno stojećih paviljona.

shadow

NAŠI PARTNERI