Bašte

Svejedno da li se radi o zatvaranju terase, balkona ili o pokrivanju bazena, sistemi za zimske vrtove mogu se savršeno prilagoditi svakoj okolini. Prošireni prostor dnevnog boravka, zelenog i udobnog za stanovanje u svako doba godine – mnogo toga govori o zimskom vrtu.
Ugodna svjetlost praćena isto tako ugodnom toplotom i korištenje vrta u toku cijele godine poboljšava kvalitetu života. Zimski vrt je ukras Vaše kuće, povećava stambeni prostor, a vrijednost i ljepota Vašeg interijera i eksterijera dolaze do izražaja.

Ima nekoliko razloga koji idu u prilog investiranju u zimski vrt. Prošireni prostor dnevnog boravka, zelenog i udobnog za stanovanje u svako doba godine – mnogo toga govori o zimskom vrtu. Međutim, pri planiranju ipak treba uzimati u obzir više faktora: adekvatan krovni sistem i oblik krova, pravilna zaštita od sunca, dobro provjetravanje, odgovarajući prozorski sistem, adekvatno staklo i naravno odgovarajuće pripreme temeljne konstrukcije – dobra montaža pri tom, je “kruna” svega. Naša ponuda i na ovom planu ne oskudijeva: nudimo vam brzo, povoljno i kvalitetno uređenje vašeg potencijalnog prostora za vrt ili baštu.

Sa VEKA sistemom profila moguć je svaki oblik gradnje, od malih dograđenih prostora uz kuću do samostalno stojećih paviljona.

NAŠI PARTNERI