shadow

Garažna vrata

Svaka garaža, iako često zanemaren dio kuće, zahtijeva da na njoj budu vrata koja će prije svega zadovoljiti potrebe za čvrstinom, da se lako otvaraju i zatvaraju, da su dobar toplotni izolator, i da su dopadljiva i korisna.
PVC garažna vrata će u svakom slučaju zadovoljiti sve ove potrebne kvalitete, s tim da se održavanje ovakvih vrata svodi na minimum utrošenog vremena, koje podrazumijeva samo higijensko održavanje. Pored svega navedenog, ono što je najbitnije kod ovih garažnih vrata je njihova trajnost, i kad uzmete u obzir i minimalne zahtjeve za održavanje, ovakva garažna vrata su ono što svaka garaža treba da ima.
Naše načelo je da je original jednostavno najbolji: kvalitet i sigurnost, izgled i praktičnost – te napredna tehnologija. Svaka Hörmann vrata sadrže znanje iz preko 50 godina izgradnje garažnih vrata. Zahvaljujući širokoj paleti stilova, sigurno ćete pronaći prava vrata za Vaš dom.
Elegantna automatska sekcijska vrata otvaraju se vertikalno prema gore. Imate više prostora unutar i ispred garaže – prolaz i cijeli prostor je besplatan. Sekcijska vrata stanu bilo gdje, bez obzira kako izgleda Vaša garaža. Sigurnost ovih vrata je besprijekorna – nepozvanim gostima je pristup onemogućen. Hörmann vrata su testirana od strane njemačkog instituta za kontrolu kvaliteta i dodjelu sertifikata.

TEHNOPLAST Vam nudi garažna vrata renomiranog njemačkog proizvođača HORMANN sa garancijom kvaliteta, funkcionalnosti i trajnosti.

shadow

NAŠI PARTNERI