shadow

Ograde

Ljudi oduvijek teže da ograde svoj posjed, da bi se sačuvala stoka ili obilježilo imanje. Danas se ograda koristi više iz estetskih razloga. Ograde su bile građene od raznih materijala: drvo, gvožđe, beton, živa ograda, ili kombinacijom dva ili više materijala, i zahtijevale su redovno i nekada komplikovano održavanje.
Sigurno znate koliko vremena je potrebno za održavanje čelične ili drvene ograde.Pogotovo danas, kada nam je svaki slobodan trenutak toliko važan., TEHNOPLAST Vam daruje slobodno vrijeme. Nudimo vam aluminijske ograde koje su zaštićene posebnim postupkom pripreme i nanošenjem završnog sloja koji nije potrebno obnavljati,a sama ograda ne može korodirati. Dakle ograde su uvijek direktno izložene vanjskim utjecajima atmosfere i korištenje ograda od aluminija je pravo rješenje jer ove ograde ne zahtjevaju nikakvo održavanje.
Postavljanjem lijepe i kvalitetne ograde vašu kuću ili posed možete učiniti još ljepšim, i ako uz to ne zahtijeva često i komplikovano održavanje – onda je aluminijska ograda prava stvar.
Ograde su sustemske, dakle spojice vijcima i bez varenja, što dodatno doprinosi kvaliteti i jednostavnosti montaže. Ovakva ograda garantuje da neće pucati, izvijati se, ljuštiti, niti reagovati na vremenske uslove.

TEHNOPLAST Vam nudi visokokvalitetne aluminijske ograde modernog dizajna i izuzetne kvalitete.

shadow

NAŠI PARTNERI