shadow

Staklo

Staklo otvara pogled u svijet a opet potiče sigurnost i zaklon. Moderna arhitektura umjesto vanjskih zidova i krovova stavlja staklene stijene, upravo iz razloga što volimo biti otvoreni prema svemu i imati pogled na sve a opet tražimo sigurnost i zaštitu. Prozori su pogled u vanjski svijet, a bez stakla na prozorima povezanost vanjskog okruženja s interijerom ne bi bilo.
Stakla koja možete naručiti su slijedeća:

IZO staklo

  • Termoizolacija izuzetne djelotvornosti danas je neophodni sastavni dio gradnje uz mali trošak energije i gradnje koja ne ugrožava okoliš. IZO staklo je osnovno staklo koje se ugrađuje u naše prozore.

Dekorativno staklo

  • Dekorativna – ornamentna stakla nudimo u različitim bojama i uzorcima i raspolažemo većim dijelom asortimana poznatih europskih proizvođača ornamentnog stakla.

Kaljeno staklo

  • Kaljeno staklo je staklo pojačane čvrstoće i otporno na nagle promjene temperature, a kod loma se raspada u sitne, tupe komadiće čime je bitno smanjena mogućnost da se netko ozlijedi uslijed loma takvog stakla.
  • Svako ko je imao iskustvo vlage u prostorima namijenjenim za život veoma dobro zna koliku ulogu u tome imaju kvalitetni prozori sa kvalitetnim staklom. Stoga spriječite da vaši domovi postanu mjesto bolesti i obezbijedite svojim najmilijima i sebi zdravu sredinu za boravak. U tome će vam pomoći naše staklo i naši proizvodi.

Veoma bitan izbor koji se često zanemaruju jeste izbor samih stakala na stolariji. Staklene površine na prozorima zauzimajučak i do 70% ukupne površine i zato je od suštinske važnosti da se izaberu odgovarajuća stakla.

shadow

NAŠI PARTNERI