shadow

EFFECTLINE

EFFECTLINE je sistem profila koji je kompanija VEKA namjenski proizvela za upotrebu u stambenim i poslovnim objektima: tehnološki, EFFECTLINE ispunjava sve najnovije evropske standarde, a pritom je veoma ekonomičan.
Zahvaljujući elegantnoj širini profila, prozori od EFFECTLINE sistema propuštaju veliku količinu svjetla u prostorije, a zahvaljujući svom klasičnom dizajnu sa blago zaobljenim konturama, savršeno se uklapaju u sve vrste građevinskih stilova. Osnovna ugradna dubina od 70 mm i sistem od 5 komora obezbjeđuju optimalnu termičku izolaciju, što omogućava značajnu uštedu energije pri grijanju i hlađenju.
Pored toga, u prozore sistema EFFECTLINE se mogu ugraditi standardni okovi, a profili sadrže fabrički koekstrudiranu, zavarenu svijetlu zaptivku od mekog PVC-a. Lajsne za staklo su usklađene za ugradnju termo-stakla debljine do 24 mm.

VEKA prednosti – kratak pregled

  • Sistem specijalizovan za upotrebu u stambenim i poslovnim objektima
  • Veoma ekonomičan sistem provjerenog kvaliteta
  • Klasičan dizajn pruža neograničene mogućnosti primjene
  • Vrhunski kvalitet profila
  • Optimalna stabilnost i dugovječnost
  • Petokomorni profil osnovne ugradne dubine od 70 mm značajno smanjuje troškove grijanja

Za ekstra VEKA – kvalitet

Sistem EFFECTLINE je proizveden po najsavremenijoj tehnologiji, a ipak je veoma ekonomičan. Još jednom je kompanija VEKA AG proizvela profil vrhunskog kvaliteta u skladu sa tržišnim trendovima, koji podrazumjevaju trajnost, pouzdanost i očuvanje energetske efikasnosti.
VEKA profilski sistemi, svojim kvalitetom prevazilaze stroge njemačke standarde. Zbog debljine spoljašnih zidova u klasi A, i stabilne konstrukcije profila, prozori su trajni i čvrsti na spojevima.

shadow
shadow

NAŠI PARTNERI